ITALIEN

Drar till Italien ikväll :D

Midsommarafton

Sneakpeek på midsommaraftons kläderna :) Jag säger COS och Zara.

Kvållen spenderas med familj och kompisar såsom Hedvig och Agnes

Hai Hai

Hej hej allihopa... (ni få som läser det här ;))
Sommaren är bra än så länge förutom att det har varit lite kasst väder :/ Denna veckan har varit riktigt sommrig med lite golf på morgonen och slapp på eftermiddagarna. Idag har jag varit inne i Malmö för att spela handboll och nu ska jag dricka en kopp te med familjen :) Om någon har några frågor till mig om vad som helst, fråga på :D

Abercrombie and Fitch

Luktar gudomligt men lite manligt ;) det är ju ändå en cologne men det är ju den traditionella  Abercrombie and Fitch "lukten".

Chillar ;)

Idag så spenderades dagen på en gårdsfest för att tjäna pengar till handbolls laget. Sen körde vi ner till sommarstugan och installerade oss där. Bilder av mitt rum kommer upp så snart det är städat och fint. Bilden är på syrran och mig.

Falsterbo.

Linne; kappahl. Shorts och kofta; Zara

Igår så gick jag och några kompisar på bio och kollade på Super 8. Den var var inte jättebra men ändå inte dålig men jag skulle inte rekommendera att spendera 100 kr på att se den på bio. Elle Fanning spelade dock väldigt bra.

Sommarlov :D!

Jag hade klänning från Zara, skor från Rizzo och väska från George, Gina and Lucy. Syrran hade kläder från Cos.


skolavslutningen var riktigt härlig. Rektorns tal, samma gamla vanliga. Hundratals kramar efteråt. Sommar känslan.
Efter det stack vi ner till västra hamnen med några kompisar och badade :D
Vi hade väldigt roligt ;D som ni kanske ser... Sen igår så var jag på poolparty hos en kompis och hade middag med lite kompisar på kvällen. Träffa agnes och bethan där också :)

Ojojoj

Har inte bloggat på en vecka :S men det ska det bli ändring på nu. Skolan är nästan slut och snart är det sommarlov. Har haft det trevligt med middagar slappa skoldagar och födelsedagar. Min mamma fyllde år i fredags, och syrran idag. Har också varit på tre/fyra kalas. Ett i lördags hos Xinyu och Ida på stranden, på söndagen hemma hos Pien och idag hemma hos Hanna.
Chocklad fontän hemma hos Pien.
Efter hennes kalas tog vi bussen in till Malmö igen och gick runt lite med Rebecca, Astrid och Izabell.


Blandat

I helgen så har mycket hänt ;) Fredags så var det bara slapp men i Lördags så var jag och kollade på Cheerleading RM här i Malmö på Baltiska hallen. Var riktigt häftigt. Min kompis går i laget Kings som vann DM för några veckor sen. Här kan ni se deras insats i DM. På Söndagen åkte mina familj och jag ner till våran sommarstuga i Falsterbo där vi också badade och träffade kompisar. På Söndagen så badede vi lite till sen så åkte vi hem till Malmö. Väl hemma drog jag ner till Västra Hamnen med några kompisar och bada lite till ;) Sen på kvällen var det bara lite chill och mycket blixtar :D
Ida, Jag och Xinyu C:

Beachen i Falsterbo med kompisar :)

img_9660 (MMS)

Beachen i Falsterbo med kompisar :)


Byx-dress från H&M

Ny byx-dress från Hm, skärpet är från Abercrombie and Fitch. Idag köpte jag också 2 bikinis och en klänning till skolavslutningen.

Nikon

Min pappas gamla kamera

Choklad och Beachhandboll

Har en app på min mobil där man får en karta och kan hitta gratis choklad :D "Jakten på Karibien"
Idag så spelade jag beach handboll med mitt lag :D Det var jättekul men jobbigt :) Jag gjorde 6 mål :D Hehe var riktigt kul. För er som inte vet är beach handboll, handboll på sand. Planen är mycket mindre och man är bara tre spelare + målvakt på plan, man kan också få stilpoäng om man gör snygga mål.
Efter det så åkte jag ner till Bjärred med min familj för att våran kompis har precis konfirmerat sig :)

RSS 2.0