Jag kommer - Veronica Maggio, Born this way - Lady Gaga


Sitter och lyssnar på Veronica Maggios "Jag kommer"och Lady Gagas "Born this way"  efter att ha skrivit några sidor om medeltiden. :) Har haft ett bra lov, om det bara hade kunnat vara någon dag längre ;)

Shopping och Cheerleading

Ringar från Gina Tricot
Läppglans typ ;) från Agatha Ruiz de la Prada, Åhlens
______________________________________________________________________________________________
Shoppade med Elise idag. Köpte ringarna, lipglosset och en tshirt. Kiwi lipglosset tror jag var det enda jag inte hade och jag älskar lukten :) Ringarna gillade jag också, haha annars hade jag inte köpt dem... Tshirten köpte jag på Weekday för 60 kr, bild kommer senare.
:)

mer snö -_-

Önskar att man snart ska kunna gå klädd så här och slippa alla jackor, mössor, vantar. Bara lite slappt, med shorts, t-shirt och ett par coola sol briller. ;) Ge mig sommar, NU.
__________________________________________________________________________________________
Förlåt för den urkassa bloggningen på den senaste tiden men har haft fullt upp med att slappa ;) Haha men jag har också varit i Manchester i tre dagar hos några kompisar. Köpte en snygg t-shirt och en halsduk på billabong där. Bilder kommer senare, En sak som jag gärna hade köpt men jag inte gjorde är Marc Jacobs parfym Lola;

Gammla minnen

Kom på att när jag va i ettan skickade jag in en saga till en hemsida där sagor kan bli publicerade ;) Handlade typ om spöken i skåp :D Om ni vill läsa den så gå in på : www.ungafakta.se sen på unga berättare, berättelser och sida 58 tror jag :D

Alla <3´ns dag :D

Google spreadar lite looove
har ett väldigt godis sug just nu ;)
Idag har man haft ISA testen i skolan, lite som nationella proven fast med hela världen. I skolan kunde man beställa rosor och skicka till kompisar och sånt, jag fick 2 :) En från min kompis och en från ebba min lilla syster. Rosorna luktade väldigt gott men jag kan inte riktigt säga att dem var väldigt fina men det är väl tanken som räknas :D

Alla hjärtans dag disko :)

Så här såg jag ut ungefär på skolans alla hjärtans dag disko :)
Nagellack från depend och t-shirt från Monki :) kommer mer bilder sen

Håret är nu klippt

Klippte håret idag :) Inte så mycket men dem slitna topparna är nu väck :)

Jolly Ranchers

Väldigt gott godis från USA :D Rekommenderas om man gillar hårda "karameller". Min favorit är dem blåa :) och det är "björn bär".

heddaaaa.blogg.se/

Hedvigs blogg är verkligen att rekommendera :) Fin, intressant och det skrivs om många olika saker :)

Plugg-Söndag

Varför inte döpa om helg till läx dagar? Jag ogillar verkligen läxor... har suttit nästan hela dagen med biologin och då har jag inte ens börjat med matten -_- men men snart e det sport lov så därför tänker jag jobba extra mycket så jag slipper läxor på lovet i alle fall.

:/


Alexander McQueen Bildbomb

Hur ska man kunna gå i såna hära?
Vissa använder i alle fall dem till vardags ser det ut som...
Dem här var gulliga :)
Hans skor är väldigt häftiga :) Skulle gärna vilja prova men inget som jag skulle kunna gå runt med... Rätt coolt att Lady Gaga använder hans skor i några videor :D vad tycker ni om hans skor?

My jacket

från hm :)

Lite shopping bilder

Halsduk/scarf från 365 days of summer

Tröja från Zoul
Jeans från Cheap Monday (100 kr!!!!)
haha ett par trosor :)
Kjol från Hm
Jackan kommer senare :) sorry får bildkvalitén men det får duga

Natti natti

hej hej :) haft en lång dag idag :) hinner inte med bloggingen så mycket :/ men jag ska inte ge upp ! :D Lovar att jag ska bli bättre, om jag kan ska jag nog ladda upp lite bilder från min shopping runda igår imorgon... haha :) ses

<3 att shoppa

med mamma för då betalar hon :D Haft en bra dag i skolan i dag och efter det cyckla jag ner till stan och träffade mamma. Köpte en jacka, halsduk, jeans, björn borg trosor, en blus och en kjol sak på hm :D Bilder kanske kommer senare ;)

RSS 2.0