Weekday

Hej, på bilden har jag en av mina favorit t-shirtar, jag köpte den på weekday får något halvår sen tror jag ;) vad tycker ni om den?
Ska nu fortsätta med en hög av läxor, bland annat; fysik, kemi, biologi, engelska, svenska, teknologi, spanska, ...
sen kommer morfar :)
Doddles ;)

Ladyhawke

Hej förlåt än en gång för dålig bloggning men jag ar mycket och göra :/ men här kommer lite bilder av Ladyhawke. Hon är en bra sångerska, tycker jag i alle fall ;) :D Några av ina favoriter är; My delerium, manipulating woman, dusk till dawn och proffesional suicide.

Mycket o gör -_- :/

Sorry för dålig bloggning men har väldigt mycket att göra i skolan :) Men där uppe är i alle fall en bild på mig och Elsa från i Lördags på Slagthuset :)

Bilden från Handbolls VM Fanzonen i Malmö

Lite trevliga bildern från Fanzonen,
1st bilden, jag ;)
2dra bilden, jag, ebba och mamma
3dje bilden, En bild från en tävling jag är med i :D

Nostalgi känsla :)

Hittade just min gammla ipod "mini", ett tag tyckete jag den var jätte kass men nu när det är så himla mycket om nya ipoddar och datorer känns det skönt att ha kvar min blåa gammla ipod <3 :D

Mitt iphone skydd :D

Älskar verkligen det här iphone skyddet :) Fick det av en kompis när jag fyllde år :) Vad tycker ni om det? Hur som helst som jag sa jag Älskar det!

Tja

T-shirt, New York <3
Jeans, Cheap monday
Skor, Doc Martens :D
Ska till slagthuset ikväll :D Fanzonen för handbolls VM för er som inte viste det ;)

Så söta :)

Fick ett par jätte gulliga örhängen av min kompis :) Dem föreställer cupcakes om ni inte ser det :)

Green Day

En av dem bästa musikalerna jag har sett! iofs har ja bara sett 2... Haha men det var Green Day Musikalen som jag såg i  new York. Det var så himla häftigt. T-shirten köpte jag och har på mig nu hehe. Men jag rekomenderar den om man gillar deras musik och inte blir avskräckt av lite svordomar...Okej mycket svordomar ;)

Hej

T-shirt, Monki
Armband, Monki, Bag lady och Italien
Nagel lack, Depend
har bara haft en vanlig dag i skolan, men efter det åkte jag till tandläkaren :/ Men det var rätt okej, inga hål :D direkt efter det var det handboll. Emma min kompis hängde också med, hon ska nog bärja också :D
ses :D

....

Läxorna är inte helt färdiga, jag har ju någon dag till men jag pallar inte mer idag. Ska nu bara läsa lite och kolla på tv, sen måste man ju lägga sig, skola imorgon 8:15 - 16:15..... sen tandläkaren och handboll :D Ha en fortsatt bra kväll mina kära påhittade läsare :)

-_- Zzz

Trött som bara den, men läxorna blir inte gjorda av sig själva. har redan varit igång idag, började med att äta brunch med familjen och Tilda och Hanna plus deras familj. Riktigt gott, det var guld ovanpå!!!! Jag har ätit guld :D Sen stack jag hem och min kompis Sandra kom och vi jobbade på en dans till gympan. Så nu har hon stuckit och jag ska snart börja med läxorna igen -_-... Biologin är färdig och Spanska är halv färdig. Då har jag "bara" engelska, matte, kemi och Community & Service kvar...

Haha

Sitter fortfarande och kollar på film :) Började kvällen med scooby doo, sen blev det Atlantis och nu Atlantis 2 :D Dem är rätt bra ;)

Dagens

Linne/tunika, Abercombie and Fitch
Skärp, Abercomie and Fitch
Jeans, Cheap Monday
Kass bild men hoppas det e ok :)

Känner mig väldigt nyttig...

Va i stan med Xinyu och Özlem idag :) fick shoppat lite ;) En t-shirt och ett armband från Monki, nagelack och sen efter det gick vi på bio. Men före det var vi på Mcdonalds ;D Sen åt vi popcorn och läsk... Som jag sa, nyttigt. men bion var bra en då, Narnia kan ju inte vara dålig. Funderar på att gå på bion igen snart. Antingen Easy A elr The tourist. Och nu på kvällen har vi gäster :) Agnes, Lovisa, Axel och Eleonora. Blir antaglien mer godis sen... Aja :)

Hej hej

Änn en gång ska jag försöka göra en blogg och inte glömma lösenordet... :) nu är den här iallafall ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0